БЕБ проводить 24 одночасні обшуки у виробників сигарет: у чому їх підозрюють

БЕБ виявило понад мільйон пачок сигарет та обладнання для виготовлення на 4 тютюнових виробництвах.
БЕБ проводить 24 одночасні обшуки у виробників сигарет: у чому їх підозрюють
БЕБ проводить обшуки у виробників цигарок / esbu.gov.ua

Бюро економічної безпеки проводить 24 одночасних обшуки на виробництвах та в складських приміщеннях чотирьох виробників сигарет. Про це повідомила пресслужба БЕБ.

Читайте також:

Їх підозрюють у незаконному виготовленні тютюнової продукції. Зокрема, у виробництві сигарет за формою 2 та їх подальшій реалізації в Україні й країнах ЄС. 

Під час обшуків детективи вже виявили виробничі лінії та понад 1 млн пачок сигарет Marshal, URTA, BRUT, BL, Marvel, Compliment тощо без марок акцизного податку. Також виявлено орієнтовно 18 тонн тютюну. 

"Попередньо встановлено, що переважна кількість відправлень незаконно виробленої тютюнової продукції здійснювалась відомою службою доставки. На одному з її відділень було виявлено велику кількість сигарет без марок акцизного податку", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Обшуки на виробництвах тривають. До відповідних перевірок і досліджень залучені криміналісти та Державна податкова служба.

Раніше ми писали, що в Мінцифри розробили та презентували технічні вимоги щодо створення системи обігу алкогольних та тютюнових виробів еАкциз.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK